"ТДАТУ - єдиний аграрний вуз, де готують фахівців з інформаційного проектування" - Найдиш, А. (My University, 2011)
Факультет було створено у серпні 2003 р. під назвою «Переробка та зберігання продукції сільського господарства», перший декан - к.т.н., доцент Ф. Ю. Ялпачик, з 1 вересня 2007 р. перейменований у факультет «Інженерії та комп'ютерних технологій» (ІКТ). Структура факультету представлена 5 кафедрами (в т. ч. З випускаючі). На факультеті ведеться підготовка фахівців за двома спеціальностями: «Обладнання переробних І харчових виробництв » (ОПХВ) та «Інформаційні технології проектування» (ІТП). До речі, ТДАТУ - єдиний аграрний університет, який мас спеціальність ІТП. Зараз на факультеті вчаться 530 студентів (ОПХВ - 313, ІТП - 217).
Keywords: ТДАТУ; інформаційне проектування