Конструювання плоских обводів у системі SOLID WORKS - Холодняк, Юлія Володимирівна; Холодняк, Юлия Владимировна; Kholodniak, Yuliia (МДПУ ім. Б. Хмельницького, 2014)
UA: У статті розглядається спосіб конструювання лінійних обводів нульового порядку фіксації першого порядку гладкості за допомогою кривих другого порядку у системі твердотілого параметричного моделювання SOLID WORKS. RU: В статье рассматривается способ конструирования линейньїх обводов нулевого порядка фиксации первого порядка гладкости с помощью кривых второго порядка в системе твердотельного параметрического моделирования SOLID WORKS. EN: The method of constructing a linear contours of zero order fixing the first order of smothness by the second order curves in the system solid parametric modeling SOLID WORKS addressed in this article.
Конструирование плоских обводов в системе SOLID WORKS
Construction of the flat contours in the system SOLID WORKS
Keywords: обвід; парабола; параметричне число; порядок гладкості; дотична; поверхня; технічні вироби; лінійчатий каркас; моделювання