Комп’ютерне проектування ливарного оснащення для виготовлення деталі «ШНЕК» - Графська, Олександра (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
Сучасний технічний прогрес у машинобудуванні охоплює не лише вдосконалення конструкції виробів, але й постійне поліпшення технології їхнього виготовлення. Сьогодні критично важливим є створення продукції високої якості при мінімальних витратах і в задані терміни. Це вимагає застосування сучасного високопродуктивного обладнання, ефективного технологічного оснащення, а також широкого використання засобів механізації та автоматизації. Обрана технологія виробництва має прямий вплив на довговічність, надійність виробів та їхні експлуатаційні витрати.
Keywords: комп’ютерне проектування; ливарне оснащення; «ШНЕК»