Альтернативні джерела енергії в домогосподарствах населення - Болтянська, Лариса Олексіївна; Boltianska, Larysa (Дубляни : ЛНУП, 2024)
UA: Однією з основних статей витрат у бюджеті фінансових ресурсів домогосподарств є оплата за опалення та енергоносії, необхідних для життєдіяльності та ведення бізнесу. Традиційно для обігріву будівель використовується газ, але зростання тарифів вимагає наявності альтернативного джерела енергії. Таким чином, важливо мати додатковий опалювальний прилад, який не працює на газі та може служити резервним джерелом тепла. Для економії на опаленні доконче потрібно правильне комбінування й управління джерелами тепла, що дозволить істотно скоротити ці витрати.
Keywords: використання альтернативних джерел тепла; енергоефективність; сонячна енергетика; державна програма "Зелений тариф"