Опис до патенту на корисну модель № 141437 "Пристрій для термічного знешкодження бур'янів" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2020)
Пристрій для термічного знешкодження бур'янів включає горизонтально розташований щит, під яким розташований пальник та сопло пальника. Встановлено парогенератор та парове сопло перед соплом пальника
Keywords: термічне знешкодження бур'янів; сільськогосподарське машинобудування; пристрої боротьби з насінням бур'янів