Сучасні системи управління персоналом та їх вплив на ефективність роботи підприємства - Сурженко, Нонна Вікторівна; Сурженко, Нонна Викторовна; Surzhenko, Nonna; Ткаченко, М. (Полтавська державна аграрна академія, 2021)
Розкрито сутність та значення принципів формування корпоративних систем управління персоналом. Висвітлено аспекти корпоративного управління персоналом у сучасних умовах. Розкрито вплив сучасні системи управління персоналом на ефективність роботи підприємства.
Keywords: персонал; управління персоналом; система управління; механізм управління; принципи менеджменту