Переваги сучасних цифрових технологій в освіті - Масюк, О. О.; Пирогова, Н. І. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Цифрові технології в освіті – це не тренд, а вимога часу. І саме вони є інструментом, який зможе зробити успішними майбутнє покоління
Keywords: цифрові технології; сучасна освіта; організація навчання студентів навчальних закладів; сучасні цифрові технології