Аналіз конструкцій зерноочисних машин - Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Oleksiienko, Vadym; Петриченко, Сергій Володимирович; Петриченко, Сергей Владимирович; Petrychenko, Serhii; Радєв, С. Ю. (ТДАТУ, 2010)
UK: В роботі розглянуто основні типи машин для сортування і очищення зернових культур. Обґрунтовано раціональну конструкцію зернового сепаратора. В работе рассмотреньї основньїе типьі машин для сортировки и очистки зерновых культур. RU: Обоснована рациональная конструкция зернового сепаратора. EN: Тhе wогк соnsider basic types of machines for sorting cleaning grain crops. Grounded rational design of grain separator.
Анализ конструкций зерноочистительньіх машин
Analyse construction cleaninc machines
Keywords: зерноочисна машина; пневмосепаратор; осадкова камера; решета; віброцентрове очищення; фракції