Вплив регуляторів росту на ріст та розвиток рослин соняшнику - Іванов, І. С.; Педан, А. А.; Коваленко, А. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Досліджено вплив регуляторів росту рослин АКМ та Novalon Seed Treatment для передпосівної обробки насіння соняшнику на енергію проростання та лабораторну схожість. Встановлено, що на початкових етапах росту і розвитку рослини соняшнику дослідних варіантів добре реагують на застосування даних препаратів
Keywords: соняшник; регулятори росту рослин; олійні культури; передпосівна обробка; високомаржинальна культура; технології вирощування