Сучасні засоби рекламування на ринку пива - Пазенко, П. О. (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
Рекламування пива є складною задачею, тому постає питання створення засобів рекламування компаніями та виробниками. Важливим інструментом рекламної діяльності є опосередкований державний вплив, що сприяє розвитку культури споживання пива. Завдання державного регулювання полягає у контролі за дотриманням достовірності, добросовісності та відповідності реклами пива строгим заданим рамкам
Keywords: реклама пива; пиво; ринок пива