Перспективи розвитку мобільних банків в Україні - Головченко, О. Л. (ТДАТУ, 2020)
Користувачам послуг мобільних банків працювати з ними легко і комфортно, до того ж зазвичай тарифи у цих гравців зрозумілі і прозорі. Крім того, вони часто кооперуються з іншими стартапами, і їх сервіс за рахунок цього стає гнучкішим та швидше. Користувачі можуть легко вибирати кращі пропозицій. Мобільний банк спрощує кредитні відносити. Завжди слід пам’ятати і про ризики, які в цьому сегменті досить специфічні і потребують подальших досліджень
Keywords: необанк; сфера банківського обслуговування; віртуальні банки; банківські послуги; клієнтська база