Особливості конструкції тракторів CLAAS серії Axsion - Налбат, В. (ТДАТУ, 2021)
Основою механізації технологічних процесів у землеробстві є тракторна енергетика, а тому використання надійних та високопродуктивних тракторів завжди було запорукою досягнення високих результатів у виробництві продукції рослинництві. Розвиток сучасних технологій вирощування сільськогосподарських культур та поява в Україні нових великих суб’єктів господарювання викликає необхідність використання нових високопродуктивних та надійних машин.
Keywords: тракторна енергетика; машинно-тракторний парк; сегмент; картер двигуна; турбонаддув; гідросистема