Ціноутворення на підприємствах АПК в аспекті управлінського обліку - Безверхня, Юлія Вікторівна; Безверхняя, Юлия Викторовна; Bezverkhnya, Yuliia (ТДАТУ, 2013)
У статті проаналізовані основні фактори впливу на формування цін на сільськогосподарську продукцію, висвітлене поняття диференційної ренти в аграрних підприємствах, визначене значення витрат та їхній облік в агропромисловому комплексі з позиції ціноутворення, розглянута політика ціноутворення й формування ціни на сільськогосподарську продукцію в аспекті управлінського обліку
Keywords: управлінський облік; витрати; ціна