Визначення величин, що характеризують експлуатаційні впливи на режими роботи асинхронного двигуна. - Попова, Ірина Олексіївна; Чаусов, Сергій Володимирович (Toronto, Canada., 2025)
В роботі досліджено від чого залежить експлуатаційна надійність асинхронних двигунів в процесі експлуатації в агропромисловому комплексі та режимні і кліматичні експлуатаційні впливи; наведені фізичні величини, що характеризують експлуатаційні впливи на роботоздатність асинхронного двигуна з короткозамкненим ротором.
Keywords: асинхронний двигун; навантаження; несиметрія; напруга; струм; строк служби