Опис до патенту на корисну модель № 59926 "Жатка" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державний департамент інтелектуальної власності, 2011)
Жатка, що включає платформу з встановленими на ній мотовилом, різальним апаратом, шнеком, врівноважувальним механізмом та приводами, яка відрізняється тим, що вона обладнана гідро-струминною установкою для розрізання матеріалів, соплові головки якої встановлені на пальцевому брусі різального апарата
Keywords: сільськогосподарське машинобудування; зернозбиральна техніка; скошування у валки; комбайнування зернових колосових, бобових, круп'яних культур; скошування кормових культур і трав