Патент на корисну модель № 72102 "Спосіб сушіння насіння соняшника вищих репродукцій" - Дідур, Володимир Аксентійович; Дидур, Владимир Аксентиевич; Didur, Volodymyr; Ткаченко, В. О. (My University, 2012)
Спосіб сушіння насіння соняшника вищих репродукцій включає продувку товстого нерухомого шару насіння нагрітим сушильним агентом
Keywords: сушіння насіння; насіння соняшника; сушильний агент; сільське господарство