Використання інформаційних технологій для розв'язання задач прийняття рішень - Зінов'єва, Ольга Геннадіївна; Зиновьева, Ольга Геннадьевна; Zinovieva, Olha (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
В роботі розглядається програмна реалізація визначення багатокритеріальної аддитивної функції корисності для вибору найкращої альтернативи
Use of information technology in solving problems of decision-making
Keywords: прийняття рішень; критерії