Управління конфліктами в трудовому колективі підприємства : кваліфікаційна робота бакалавра : спец. 073 Менеджмент ОПП «Менеджмент» - Давиденко, Вероніка Сергіївна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Узагальнення теоретико-методологічних аспектів та обґрунтування заходів щодо удосконалення системи управління конфліктами Товариства з обмеженою відповідальністю «МК «Галичина». Об’єктом дослідження є процес управління конфліктами в трудовому колективі ТОВ "МК "Галичина". Предметом дослідження є теоретичні та прикладні засади управління конфліктами в трудовому колективі підприємства. Методи дослідження. У процесі дослідження використано такі методи: аналізу і синтезу, діалектичний метод, методи порівняння, метод спостереження, SWOT-аналіз, анкетування, інтерв’ю. У першому розділі висвітлено теоретичні засали управління конфліктами в трудовому колективі. Другий розділ містить аналіз управління конфліктами ТОВ «МК «Галичина», а також на підставі аналізу виявлених проблем запропоновані напрями вдосконалення системи управління конфліктами.
Keywords: конфлікт; управління конфліктами; трудовий колектив