Проблеми ціноутворення і ціни на сільськогосподарську продукцію - Борсук, О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Питання ціноутворення є основою забезпечення економічного інтересу аграрних підприємств, сприяє мотивації аграрної праці та підвищенню добробуту селян. В аграрній економіці ціна на сільсько-господарську продукцію повинна формуватися з урахуванням відшкодування виробничих витрат і забезпечення прибутків для подальшого розширеного відтворення
Keywords: ціна; ціноутворення; аграрна економіка