Роль, місце і значення міжнародного менеджменту - Клімова, А. С.; Редько, Людмила Іванівна; Редько, Людмила Ивановна; Redko, Liudmyla (ТДАТУ, 2018)
Сучасна теорія міжнародного менеджменту − це, звичайно, самостійна область знань, яка вимагає вдумливого освоєння. Це окрема дисципліна, а також міждисциплінарна область, яку правильніше за все назвати «управлінською думкою», яка сполучає у собі науку, досвід, «ноу-хау», збільшення управлінського мистецтва.
Keywords: менеджмент; управління; міжнародний менеджмент; міжнародний бізнес; управлінські структури; передача управлінського ноу-хау