Удосконалення молоткової дробарки для подрібнення зерна в комбікормовому виробництві - Шестопалов, О. П. (ТДАТУ, 2020)
Застосування молоткової дробарки нової конструкції дозволить знизити питомі енерговитрати та підвищити продуктивність машини.
Keywords: студент; магістрант; збірник; подрібнення кормів; молоткові дробарки; виробництво кормів