Аналіз інформаційних потоків підприємства і їхнє відображення у звітності - Ілляшенко, Катерина Володимирівна; Илляшенко, Екатерина Владимировна; Illiashenko, Kateryna (Луцький національний технічний університет, 2012)
В статті висвітлено основні поняття аналізу потоків інформації, розглянуті основні методики проведення аналізу інформаційних потоків, запропоновані загальні принципи відображення їх у звітності підприємств.
Analyzing the information flows of the company and their in the reporting
Keywords: аналіз; інформація; підприємства