Практичні аспекти застосування завдань з недостатньою умовою для розвитку творчого потенціалу майбутніх інженерів - Тітова, Олена Анатоліївна; Титова, Елена Анатолиевна; Titova, Olena (My University, 2017)
Наукові дослідження в області підготовки інженерів нині націлені на удосконалення підходів, здатних посилити розвиток творчого потенціалу майбутнього фахівця у відповідь на потреби сучасного виробництва. Аналіз практики провідних світових університетів дозволив виокремити досвід, який можна ефективно перенести в умови вітчизняних вишів, зокрема досвід застосування завдань з недостатньою умовою для розвитку творчого потенціалу студентів інженерних спеціальностей. Напрям видається перспективним і потребує подальших ґрунтовних досліджень.
Рractical aspacts of ill-structured problems use for engineers’ creative potential develpoment
Keywords: підготовка інженера; творчий потенціал; завдання з недостатньою умовою; інноваційна інженерна діяльність; проблемне навчання; engineers training; problem learning; creative potential; ill-structured problem; innovative engineering