Особливості процесу індивідуалізації підготовки борців вільного стилю - Абдуллаєв, Алтай Карам-Огли; Абдуллаев, Алтай Карам-Оглы; Abdullaev, Altai; Ребар, І. В. (My University, 2019)
Спортсмени мають фізичну підготовку, що відрізняється від студентської фізичної підготовки. Маючи різний фізичний розвиток, вони використовують різні прийоми і комбінації. Отже, кожному спортсмену потрібен індивідуальний план, який буде побудований на його особистих фізичних, моральних і вольових даних. У зв’язку з постійним збільшенням навантаження в боротьбі як для початківців спортсменів і кваліфікованих спортсменів, в даний час все більшого значення набуває спеціальна фізична підготовка борців. Все це повинно бути враховано тренером при складанні плану для спортсменів.
Keywords: спортсмени; фізична підготовка; тренування; борці вільного стилю