ДИНАМІКА ОПЛАТИ ПРАЦІ ТА ПЕНСІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В УКРАЇНІ. - Завадських, Ганна Миколаївна; Іванченко, А. (My University, 2024)
Фахівці та економісти констатують, що негативні наслідки повномасштабного військового вторгнення рф будуть відчуватися у майбутньому ще тривалий час. Пов’язано це не тільки з руйнуванням промислової та соціальної інфраструктури, порушенням логістичних ланцюгів, а ще й з перерозподілом великої кількості домогосподарств по території країни та за її межі. Уже зараз на тлі економічної кризи спостерігається негативна динаміка погіршення рівня доходів громадян і погіршення якості життя.