Проблемні аспекти розвитку агрострахування в Україні - Рубцова, Наталя Миколаївна; Рубцова, Наталья Николаевна; Rubtsova, Natalia (My University, 2011)
Стаття присвячена дослідженню сучасного стану страхування ризиків аграрного виробництва в Україні та проблем пов'язаних з розвитком данного виду страхування.
Keywords: сільськогосподарське виробництво; стихійні лиха; агрострахування; аграрне страхове бюро України; ризики; товаровиробники; кошти; банківські установи; страхування ризиків