Сучасні тенденції забезпечення зайнятості в суспільному секторі агровиробництва Мелітопольського району Запорізької області - Бочарова, Наталія Олександрівна; Бочарова, Наталья Александровна; Bocharova, Nataliia (My University, 2015)
UK: Актуальність теми дослідження полягає в необхідності стратегічного розвитку сільськогосподарських підприємств, реалізації концептуальних основ економічного й соціального розвитку у сфері забезпечення продуктивної зайнятості сільського населення. Активізація даного процесу вимагає розробки та впровадження нових шляхів та напрямів активізації економічного механізму зайнятості працівників сільськогосподарських підприємств. EN: The article focuses on the formation of new features of relations promoting the productivity of labor in the direction of stimulating of new systems of modern agricultural farms in Ukraine.
Keywords: аграрний сектор; зайнятість сільського населення; мелітопольський район; ринок праці; promotion; salary; wages; productivity; stimulating