Вплив вологості насіння соняшника на раціональну швидкість повітряного потоку - Алдонін, А. Є.; Васильєв, В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
За підсумками січня-серпня 2017 р. Україна експортувала 57,01тис. тон насіння соняшнику. Про це свідчать дані Державної фіскальної служби України. Україна є найбільшим у світі експортером соняшникової олії. У 2016 році українські підприємства експортували рекордний обсяг соняшникової олії - 4,8 мільйона тон
Keywords: повітряний поток; насіння соняшнику; вологість насіння соняшнику; соняшникова олія