Відходи тваринницького виробництва та екологічна безпека - Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys; Болтянська, Лариса Олексіївна; Болтянская, Лариса Алексеевна; Boltianska, Larysa; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii (My University, 2020)
Розглянуто вплив тваринницьких відходів на екологію довкілля та запропоновані перспективні методи їх утилізації та знезараження.
Keywords: екологія; велика рогата худоба; ферма; комплекс; тваринницькі відходи; гній; очисні споруди; аеротенк; біологічний ставок; технопарк