Методика викладання лекційних занять з правових дисциплін з урахуванням викликів сьогодення - Нестеренко, Олена Миколаївна; Нестеренко, Елена Николаевна; Nesterenko, Olena; Ортіна, Ганна Володимирівна; Ортина, Анна Владимировна; Ortina, Hanna; Горбова, Наталя Аркадіївна; Горбова, Наталья Аркадьевна; Horbova, Natalia; Олексенко, Роман Іванович; Олексенко, Роман Иванович; Oleksenko, Roman; et al. (ТДАТУ, 2021)
UK : У статті розглянуті проблеми активізації уваги здобувачів вищої освіти на лекційному занятті з урахуванням введених умов карантину та запропонована методика схематичного викладення теоретичного матеріалу на прикладі конкретного питання однієї з тем дисципліни «Адміністративне право». EN : The article considers the problems of activating the attention of higher education students in a lecture taking into account the introduced conditions of quarantine and offers a method of schematic presentation of theoretical material on the example of a specific issue of one of the topics of the discipline «Administrative Law».
Methods of teaching lectures in legal disciplines, taking into account the challenges of today
Keywords: дистанційне навчання; відеоконференція; лекція; лекція-візуалізація; структурно-логічні схем; distance learning; videoconference; lecture; lecture-visualization; structural-logical schemes