Патент на корисну модель № 21932 "Спосіб підвищення плавності руху транспортного засобу сільськогосподарського призначення" - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Кутьков, Г. М.; Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr (My University, 2007)
Корисна модель відноситься до сільськогосподарського машинобудування і може бути використана при виконанні сільськогосподарських технологічних операцій агрегатами на основі модульних енергетичних засобів загального і універсально-просапного призначення, а також транспортно-технологічних причепів і машин
Keywords: транспортний засіб; енергетичний засіб; транспортно-технологічний причеп