Удосконалення технології варених ковбас з використанням горохової пасти - Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Важенкова, В. К. (My University, 2018)
Використання білкових препаратів рослинногота тваринного походження при виготовленні м’ясопродуктів в теперішній час є дуже актуальним. Оскільки не один білок рослинного чи тваринного походження не відповідає повністю формулі збалансованого харчування, створити більш повноцінні продукти харчування можна завдяки комбінації білків, лімітованим по різним амінокислотам
Keywords: м’ясопродукти; продукти харчування; ковбаси; ферментований рис; білкові продукти; горохіва паста; режими термообробки і зберігання ковбаси