Прісс Олеся Петрівна: біобібліографічний покажчик основних публікацій з 1996 по 2020 рр. - Семенюк, Наталя Михайлівна; Семенюк, Наталья Михайловна; Semeniuk, Natalia (ТДАТУ, наукова бібліотека, 2020)
Даний покажчик продовжує серію „Біобібліографістика провідних вчених ТДАТУ”, яка започаткована в науковій бібліотеці університету, і адресований студентам, аспірантам, науковцям, працівникам бібліотек.
Keywords: Біобібліографістика провідних вчених ТДАТУ; Прісс Олеся Петрівна; зберігання плодів та ягід; теплова обробка антиоксидантами; хвороби плодових овочів; харчові технології; прогнозування урожайності