Огляд пристроїв захисту асинхронних двигунів від несиметричних режимів роботи - Щербаков, С. В.; Сідельников, Б. Ю. (My University, 2019)
Ефективність пристрою захисту АД залежить від комбінації контрольованих параметрів, передбачених в цьому пристрої: теплова-фільтрова, струмова-фільтрова або теплова-струмова комбінації.
Keywords: асинхронні двигуни; діагностування; пристрої контролю