НЕСИМЕТРІЯ НАПРУГИ, СТРУМІВ У ТРИФАЗНИХ НИЗЬКОВОЛЬТНИХ МЕРЕЖАХ ТА НАСЛІДКИ ДЛЯ УСТАТКУВАННЯ. - Попова, Ірина Олексіївна; Олійник, Дмитро (My University, 2024)
В роботі проаналізовано причини виникнення несиметрії струмів і напруг у трифазних колах та визначений вплив несиметрії напруги та струмів на роботу електричних низьковольтних мереж і електроустаткування
Keywords: несиметрія струмів; низьковольтна мережі; електроустаткування