Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання: методичні вказівки до практичної роботи №16 на тему «Вибір універсальних засобів вимірювання» для студентів напрям підготовки 6.050503 «Машинобудування» ОКР Бакалавр - Сірий, Ігор Сергійович; Серый, Игорь Сергеевич; Sieryi, Ihor; Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; В'юник, Ольга Володимирівна; Вьюник, Ольга Владимировна; Viunyk, Olha; Полудненко, Ольга Володимирівна; Полудненко, Ольга Владимировна; Poludnenko, Olha (ТДАТУ, 2018)
Навчитися вибирати універсальні засоби для вимірювання лінійних розмірів деталей.
Keywords: похибки вимірювання; метрологія; математична модель вимірювання; точність вимірювання; достовірність вимірювання; однократне вимірювання; багаторазове вимірювання