Основні аспекти формування потенційного врожаю і нормуючого обрізування різних сортів персика - Алексєєва, Ольга Миколаївна; Алексеева, Ольга Николаевна; Aleksieieva, Olha (My University, 2011)
Персик — одна з найперспективніших плодових кісточкових культур Південного Степу України. Його плоди характеризуються високими десертними якостями, універсальним використанням. Персик — дуже інтенсивна культура: він рано вступає в плодоношення (на 2-4 рік після посадки), швидко нарощує урожай, має тривалий період надходження плодів - 3,5-4,0 місця, а по рентабельності серед плодових культур займає друге місце після яблук (Соколова, Соколов, 1981)
Keywords: формування потенційного врожаю; персик; Золотий ювілей; Редхавен; Валіант