Збірник наукових праць магістрантів та студентів: факультет Інженерії і комп’ютерних технологій - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2018)
У випуску наукових праць друкуються матеріали за результатами наукової роботи молодих вчених, магістрантів та студентів в галузі обладнання, процесів, енергетики, автоматизації, моделювання, обслуговування та ремонтних робіт переробних і харчових виробництв та переробки сільськогосподарської продукції
Keywords: дозатор; сипкі харчові продукти; геотермальна енергія; виробництво бутербродної продукції; ринок готової їжі; наскрізні отвори дифузорів; рівноважна вологість; сушіння макаронних виробів; виготовлення цукрової вати; виробництво макаронних виробів