Якісна вища освіта в дистанційному форматі на освітньому порталі ТДАТУ - Ломейко, Олександр Петрович; Lomeiko, Oleksandr (My University, 2024)
UA: У статті представлено досвід використання освітнього порталу ТДАТУ (Таврійського державного агротехнологічного університету) як ефективної платформи для забезпечення дистанційного навчання. Акцент зроблено на особливостях організації навчального процесу, перевагах та недоліках, а також на ключових аспектах, що сприяють підвищенню якості освіти в онлайн форматі. /// EN: The article presents the experience of utilizing the TDATU Educational Portal (Tavria State Agrotechnological University) as an effective platform for providing distance education. Emphasis is placed on the features of the educational process organization, advantages and disadvantages, as well as key aspects that contribute to improving the quality of education in an online format.
Keywords: якісна освіта; дистанційне навчання; освітній портал; ТДАТУ; технології онлайн-навчання; quality education; distance learning; Educational Portal; TDATU; online learning technologies