Ґендерні перетворення у політико - правовій системі країни - Ортіна, Ганна Володимирівна; Ортина, Анна Владимировна; Ortina, Hanna (My University, 2019)
Порушення прав жінок у сфері управління пов’язані з історичними традиціями політичної культури, у корі» не ними як в діяльності політичних інститутів, так і в свідомості людей.
Keywords: права людей; гендерні стандарти; суспільство; соціальна політика