Сучасний стан та перспективи економічного розвитку України: теорія, методологія, практика: колективна монографія. - Костякова, Анна Анатоліївна; Кучеркова, Світлана Олександрівна (Полтава: ПП «Астрая», 2023)
UKR У колективній монографії викладено особливості управління національною економікою. Висвітлені питання обліку, аналізу і аудиту діяльності підприємств. Визначено основні ризики, що зумовлюють кризи на підприємствах малого бізнесу. Проаналізовано темпи зростання обсягів наданих кредитів банківською системою України. Викладено особливості управління економічною діяльністю підприємств. Проаналізовано сучасні аспекти ефективності діяльності підприємств.///////// ENG The collective monograph outlines the features of the management of the national economy. Issues of accounting, analysis and audit of enterprise activity are covered. The main risks causing crises in small businesses are identified. The growth rates of the volumes of loans provided by the banking system of Ukraine were analyzed. The features of managing the economic activity of enterprises are outlined. Modern aspects of the efficiency of enterprises are analyzed.
Current state and prospects of economic development of Ukraine: theory, methodology, practice : a collective monograph