Робота ґрунтообробного посівного комплексу з колісними і гусеничними тракторами - Вершков, Олександр Олександрович; Коломієць, С. М.; Антонова, Галина Володимирівна; Вершков, Александр Александрович; Kolomiets, S.; Antonova, Halyna; Антонова, Галина Владимировна; Vershkov, Oleksandr (My University, 2008)
UK: У статті проаналізовано вихідні експлуатаційны техніко-економічні показники роботи грунтообробних посівних агрегатів в складі з колісним трактором К-701 і гусеничною машиною МТ-5. EN: Target operational technical and еconomiс parameters of work of soil-cultivating sowing units in structure with a wheel tractor K-701 and Caterpillar machine MT-5 are analysed in the article.
Thе work of soil-cultivating sowing complex with wheeled and caterpillared tractors
Keywords: трактор; грунтообробні посівні комплекси; математичне очікування; енергоємність; землеробство; польові культури; сільськогосподарська техніка; грунт; культиватор-сівалка