Проблема обеспечения защищенности корпусов легкобронированных машин: постановки и подходы к решению - Бусяк, Ю. М.; Ткачук, А. В.; Демина, Наталья Анатольевна; Дьоміна, Наталя Анатоліївна; Domina, Natalia; Скрипченко, Н. Б.; Мазур, И. В. (My University, 2015)
Стаття містить загальну постановку задачі забезпечення бронезахищеності корпусів легкоброньованих машин. Описані загальні підходи до її розв'язання. Крім того, сформульована задача проектно- технологічного забезпечення бронестійкості
Keywords: контактна взаємодія; метод гранич- них елементів; індентор; бронеперешкода