Цифрові маркетингові технології просування органічної продукції АГ «Арніка» - Венгерова, Олена Василівна; Venherova, Olena; Борис, А. О. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
У сучасних умовах спостерігається зростання глобального інтересу до здорового харчування та екологічно чистих продуктів. Органічна продукція стала світовим трендом, причому ця тенденція поширюється і на Україну. Споживачі все більше уваги приділяють походженню товарів, наявності сертифікації, відсутності хімікатів, що відкриває нові можливості для агропідприємств-виробників органіки. Водночас органічна продукція має особливі характеристики (екологічність, натуральність, користь для здоров’я), які потребують спеціального підходу в маркетингу – базованого на освітньому контенті, довірі до бренду та відкритості виробництва.
Keywords: маркетинг; агропромислова група