Чинники впливу адмінресурсу на сучасні проблеми менеджменту - Редько, Людмила Іванівна; Редько, Людмила Ивановна; Redko, Liudmyla (Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2018)
UK: Юридична енциклопедія дає таке визначення категорії "адміністративний ресурс" - це сукупність владних повноважень, які дозволяють втілювати в життя ті чи інші плани особи, яка має такий ресурс. EN: The sense of administrative recourse is determined in this article. Author also made complex typology managerial capacity and analyzed main forms of it’s using.
Keywords: менеджмент; адміністративний ресурс; адміністративний менеджмент; аdministrative resource; administrative management; management capacity; administration