Напрями підвищення прибутковості господарської діяльності ТОВ «СПП ЛАНА» Михайлівського району Запорізької області: дипломна робота СВО Магістр - Клинько, Тетяна Сергіївна (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
Мета дипломної роботи: узагальнення теоретичних основ прибутковості господарської діяльності с-г підприємств, дослідження динаміки і стану прибутковості ТОВ «СПП ЛАНА», визначення перспектив та обґрунтування напрямків підвищення прибутковості господарської діяльності підприємства.
Keywords: прибуток; дохід; рівень рентабельності; точка беззбитковості; витрати; собівартість; господарська діяльність; конкурентоспроможність; підприємництво, торгівля та біржова діяльність