Обґрунтування параметрів функціонального стану асинхронних електродвигунів - Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr; Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Безменнікова, Л. М. (ТДАТУ, 2008)
UK: Робота присвячена обґрунтуванню параметрів функціонального стану асинхронних електродвигунів при періо- дичному контролі. EN: The activity is dedicated to motivation parameter functional condition of the asynchronous electric motors under periodic checking.
Motivation parameter functional condition of the asynchronous electric motors
Keywords: електродвигуни; асинхронні електродвигуни; пошкодження вузлів; експлуатація електродвигунів; обмотки статора; роботоздатність електродвигуна; підшипники електродвигуна; експлуатація електрообладнання; електрифікація сільського господарства; режими експлуатації