Деклараційний патент на корисну модель № 8632 "Індукційний перетворювач механічної енергії в теплову з неоднорідним магнітним полем" - Крижачківський, Микола Людвігович; Крыжачковский, Николай Людвигович; Kryzhachkivskyi, Mykola; Крижачковський, Микола Людвігович; Крыжачковский, Николай Людвигович; Kryzhachkovskyi, Mykola; Жарков, В. Я. (My University, 2005)
Пропонована корисна модель відноситься до індукційних нагрівних пристроїв, призначених для перетворення механічної енергії в теплову
Keywords: індукційний нагрівний пристрій; механічна енергія; теплова енергія