Ефективність застосування маркетингових досліджень у діяльності підприємств - Хахаєва, М. Е. (My University, 2019)
Метою проведення маркетингових досліджень є виявлення маркетингових можливостей та розробка стратегій використання цих можливостей щодо прийняття оптимальних управлінських рішень розвитку підприємства.
Keywords: маркетингові дослідження; бізнес; ринкові відносини