Інвестування в енергоефективне технічне оснащення сільськогосподарського виробництва - Грицаєнко, Галина Іванівна; Грицаенко, Галина Ивановна; Hrytsaienko, Halyna; Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor (Харків: ХНУБА, 2018)
У сучасних умовах господарювання основним напрямом розвитку аграрного сектору економіки є використання енергоефективних технологій виробництва сільськогосподарської продукції, яке неможливо без відповідного технічного забезпечення.
Keywords: енергоефективне технічне оснащення; сільськогосподарське виробництво; аграрний сектор; енергоефективна техніка